Rahoitus

Meidän kautta saat halutessasi edullisen osamaksurahoituksen nopeasti ja kätevästi paikan päällä

Meidän kautta saat uudelle ajoneuvollesi luottopäätöksen nopeasti kaupanteon yhteydessä. Me hoidamme puolestasi kaiken rahoitukseen liittyvän paperityön.

Teemme yhteistyötä Santander Consumer Financen sekä Nordea Rahoituksen kanssa. Tämä takaa teille joustavan ja kilpailukykyisimmän rahoituksen ajoneuvoon.

Rahoitukseen, maksuaikaan, sekä käsirahan suuruuteen vaikuttaa auton hinta ja ikä. Rahoitusajan voit valita itse, ja se voi olla jopa kuusi vuotta.

Hankkiessasi auton osamaksulla, maksat sovitun käsirahan ja saat auton omaksesi maksettuasi kaikki sovitut osamaksuerät.

Yhteistyöpankkimme Santander mahdollistaa auton rahoituspäätöksen hakemisen jo ennakkoon.

Saat lisätietoa rahoituksesta soittamalla tai lähettämällä sähköpostia toimipisteeseemme.

Saldo Autolaina

Millaista autoa olet hankkimassa? Hae meiltä autohaaveeseesi sopiva autolaina, jolla kuittaat käsirahan tai koko kauppasumman.

  • Autolainaa jopa 6000 €
  • Maksuaikaa jopa 60 kk
  • Vakuudeton laina – ei kaskopakko kohteille.
  • Lainapäätös heti – täysin sähköinen prosessi.

Esimerkkilaskelma

Autolaina on vakuudeton 600–6 000 euron kertaluotto. Lainan korko on 9,9–19,9 %, lainanhoitokulu 0,01 % päivässä myönnetyn lainan määrästä, korkeintaan 150 euroa vuodessa, todellinen vuosikorko (APR) 15–29,6 %. Laina-aika 24–60 kuukautta ja kuukausierä 24–318 euroa. Luotonavausmaksu 0 euroa. Alle 1 000 € lainoissa laina-aika maksimissaan 13 kk.

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko 1 500 euron luotolle 28,6 %. Laskelmassa on huomioitu korko 19,9 %, lainanhoitokulu 4,50 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 2 440,07 euroa, kun 50 maksuerää ja maksuerä 49,00 euroa kuukaudessa.

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset Kuluttajaluottotiedot

Laadukkaat autot palvelusta tinkimättä